Remus Pricopie, rectorul SNSPA, atac la Dragnea: Când vorbești de lovituri de stat, ori ai dovezi, ori ești iresponsabil

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, atac la Dragnea: Când vorbești de lovituri de stat, ori ai dovezi, ori ești iresponsabil

Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, îl critică în termeni duri pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a declarat marți seara la Antena 3 despre protestele din 10 august că au fost ”o tentativă eșuată de lovitură de stat” și a criticat SRI și SIE că nu-i furnizează informații. ”Când acuzi instituțiile statului că nu își fac datoria față de tine (nefurnizându-ți informații secrete, dincolo de mandatul lor legal), când ataci anumiți parteneri internaționali de acțiuni ilegale pe teritoriul Romåniei sau când vorbești de lovituri de stat, ori ai dovezi, ori ești iresponsabil”, scrie Pricopie într-o postare pe Facebook.

Redăm mai jos textul integral al postării

 ”Am urmărit declarațiile domnului Liviu Dragnea de aseară. Mi se par desprinse de agenda publică a României. Mă aștept de la o persoană care ocupă funcția de Președinte al Camerei Deputaților – al treilea om în stat -, indiferent cum se numește acesta, să fie responsabil și preocupat de problemele reale ale cetățenilor, să caute și să dea răspunsuri pentru țară, nu să facă afirmații care nu sunt confirmate nici de instituțiile statului, nici de legislația în vigoare.

Când spui că România este “un stat parțial mafiot”, când acuzi instituțiile statului că nu își fac datoria față de tine (nefurnizându-ți informații secrete, dincolo de mandatul lor legal), când ataci anumiți parteneri internaționali de acțiuni ilegale pe teritoriul Romåniei sau când vorbești de lovituri de stat, ori ai dovezi, ori ești iresponsabil.

Astfel de declarații, sunt convins, vor fi taxate în primul rând în PSD, unde știu că sunt în continuare mulți oameni raționali.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia

2 Așa o fi?

3 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

4 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

5 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…