Republica Moldova: Incendiu de proporții la Chișinău, la un depozit cu materie primă pentru fabricarea jucăriilor

Republica Moldova: Incendiu de proporții la Chișinău, la un depozit cu materie primă pentru fabricarea jucăriilor

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri într-o clădire din Chișinău, unde se află un depozit cu materie primă pentru fabricarea jucăriilor, între care multe materiale plastice, relatează vineri canale media moldovene.

Paisprezece autospeciale și două ambulanțe au fost mobilizate la fața locului. Aproximativ 50 de pompieri luptă cu flăcările.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale din Republica Moldova, focul a cuprins o suprafață importantă de la etajul patru al clădirii. "Deocamdată, nu cunoaștem cu exactitate ce este acolo. Știm doar că în interior se află materie primă și jucării. Incendiu a fost anunțat la ora 10:00', a declarat Diana Țurcan, purtătorul de cuvânt al acestui serviciu, citată de Unimedia.info .

Jurnal.md relatează că un pompier a rămas blocat în depozitul cuprins de flăcări, iar mai mulți colegi încearcă să-l recupereze. Doi pompieri au avut nevoie de ajutor medical din cauza fumului inhalat. De asemenea, trei muncitori — un bărbat și două femei — au fost transportați la spital.

Cauza izbucnirii incendiului încă nu a fost stabilită, indică Jurnal.md .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro