Restaurantul lui Borcea din Miami a dat faliment/Îl cedase fostei soții, care tocmai s-a recăsătorit

Restaurantul lui Borcea din Miami a dat faliment/Îl cedase fostei soții, care tocmai s-a recăsătorit

”La Vendetta”, restaurantul din Miami deschis de Cristian Borcea în urmă cu mai bine de un deceniu, a devenit istorie.

Localul a ajuns în grija Alinei Vidican, la divorțul de afaceristul român din 2016, însă aceasta nu a mai fost la fel de implicată în bussines în ultima perioadă, după ce a fost cooptată de actualul ei soț, Claude Senhoretti, în compania auto deținută de acesta.

Cu doar două săptămâni înainte de nunta Alinei cu brazilianul Claude, ”La Vendetta” s-a închis iar în locul acestuia a apărut, aproape peste noapte, ”Villa Romana”, un restaurant nou-nouț, tot cu specific românesc și italian. Nu sunt foarte clare motivele pentru care s-a produs schimbarea sau dacă Alina Vidican mai are în acest moment vreo legătură cu noul local.Cert este că noii manageri ai locației nici măcar nu au mai refăcut designul interior al restaurantului, așa cum se întâmplă de obicei în cazul unui rebranding.

Pentru Cristi Borcea, vestea poate fi o lovitură însă mai mult pe plan sentimental. Omul de afaceri român era extrem de legat de această afacere pe care a început-o fără prea mare experiență în domeniu, dar care s-a dovedit un real succes.

Acum 10 ani, ”La Vendetta” era singurul restaurant românesc din zonă și a avut parte de un succes uriaș. După deschiderea localului românesc, trei restaurante din zonă au dat faliment pentru că mulți clienți au migrat către cel al lui Borcea, arată wowbiz.ro.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

3 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene