Restul, fură baronii PSD/Priviți, la Piatra Neamț, bolnavii mănâncă la micul dejun pâine, o felie de salam și un cub de unt

Restul, fură baronii PSD/Priviți, la Piatra Neamț, bolnavii mănâncă la micul dejun pâine, o felie de salam și un cub de unt

Restul, fură baronii PSD/Priviți, la Piatra Neamț, bolnavii mănâncă la micul dejun pâine, o felie de salam și un cub de unt. Președintele Consiliului Județean Neamț, în subordinea căruia se află Spitalul Judțean de Urgență, este baronul PSD Ionel Arsene, cel cu care-și făcea revelioanele Liviu Dragnea.

Bolnavii din Spitalul Județean Neamț mănâncă la micul dejun două felii de pâine, o felie de salam, un cub de unt și beau ceai, relatează Mediafax. Costul unui astfel de meniu ajunge la 7 lei, iar conducerea spitalului susține acest meniu se va schimba, iar costul lui va ajunge la 13 lei.

Pacienții Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț au un mic dejun în valoare de 7 lei, care conține două felii de pâine, o felie de salam, un cub de unt și ceai.

Imaginile cu micul dejun luat la Spitalul Județean au stârnit indignare pe rețelele de socializare. Într-una din imagini se poate observa că micul dejun al bolnavilor este format dintr-o singură felie de salam, un cub mic de unt și două felii de pâine.

Managerul spitalului a confirmat pentru Mediafax că este vorba de un meniu în valoare de 7 lei pe care îl au pacienții.

„Într-adevăr e vorba despre regimul caloric pentru micul dejun în funcție de alocația de 7 lei pe zi pentru fiecare pacient”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Florin Apostoae.

Managerul susține că, începând de luni, acest meniu se va schimba, iar costul lui va ajunge la 13 lei.

„Vom trece la alocația maximă, de 13 lei pe fiecare pacient, și am modificat deja regimurile astfel încât de mâine (luni - n.red.) dimineață se vor schimba meniurile”, a mai spus Apostoae.

Acesta a mai adăugat că masa de prânz constă într-o ciorbă de pasăre și orez cu legume, iar la cină o porție de carne cu legume. Și aceste meniuri vor fi schimbate, a mai precizat managerul spitalului.
 



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale