REZULTATE BACALAUREAT 2014 Prahova: 23,22 la sută dintre absolvenţii de liceu au promovat examenul în a doua sesiune

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Prahova: 23,22 la sută dintre absolvenţii de liceu au promovat examenul în a doua sesiune

Mai puţin de un sfert dintre candidaţii care au susţinut examenul de bacalaureat în a doua sesiune la nivelul judeţului Prahova au reuşit la acest examen, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Prahova: 23,22 la sută dintre absolvenţii de liceu au promovat examenul în a doua sesiune (Imagine: Ciprian Hord/ Mediafax Foto)

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, procentul de promovare la sesiunea din toamnă a bacalaureatului este de 23,22.

În a doua sesiune s-au înscris la bacalaureat 2.243 absolvenţi ai liceelor din Prahova care nu reuşiseră să ia examenul în sesiunea din vară sau în anii anteriori, însă câteva sute dintre candidaţii înscrişi nu s-au prezentat la examen.

Duminică seară, la centrele de examinare din Prahova au fost afişate rezultatele, au precizat reprezentanţii ISJ Prahova.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”