Rizea: O singură probă în dosar - un martor care și-a negociat libertatea cu prețul libertății mele

Rizea: O singură probă în dosar - un martor care și-a negociat libertatea cu prețul libertății mele

Deputatul PSD Cristian Rizea a afirmat luni că dosarul său are o singură probă și anume un martor care și-a schimbat declarațiile după ce "a ajuns în închisoare și și-a negociat libertatea".

"Am prezentat un punct de vedere al avocatului meu, domnul Alexandru Chiciu, am expus declarația pe care am avut-o în fața colegilor mei deputați și am răspuns ulterior la întrebările pe care un coleg mi le-a adresat. Pot să vă spun doar atât: acest dosar are o singură probă. În această speță a mai existat un proces, acum cinci ani de zile, în 2011, când l-am câștigat în fața Agenției Naționale de Integritate. Repet, cu același obiect, cu aceeași sumă de bani, iar acel martor care atunci în 2011 a declarat cu mâna pe Biblie în fața unui judecător într-un fel, astăzi, la cinci ani de zile, are o declarație total schimbată, pentru că în acești cinci ani de zile a comis anumite ilegalități, a ajuns în închisoare și și-a negociat libertatea lui cu prețul libertății mele", a declarat Rizea, la ieșirea din sala de ședințe a Comisiei juridice.

El a susținut că în spatele acestei acțiuni a DNA este faptul că și-a dorit să candideze la Primăria sectorului 5. "Faptul că mi-am dorit să candidez la sectorul 5 și să fac ceva pentru oamenii de acolo. Trebuia să renunț mai demult, nu am ascultat pe cine trebuia", a spus deputatul.

Întrebat dacă este pregătit și pentru varianta arestului, el a spus: "Sunt pregătit. Dacă trebuie să înfrunt asta... E un examen pentru mine, asta e viața".

Comisia juridică a Camerei Deputaților urmează să se dea raport pe cererea DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului PSD Cristian Rizea.

Deputatul PSD este acuzat de trafic de influență, spălare de bani în formă continuată și influențarea declarațiilor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 VIDEO De văzut!