Robert Tudor și Șerban Copoț, despre presupusa bătaie din culisele iUmor. „Asta se cere, violență”

Robert Tudor și Șerban Copoț, despre presupusa bătaie din culisele iUmor. „Asta se cere, violență”

La începutul acestei luni, au existat zvonuri că, în spatele scenei iUmor ar fi existat un conflict violent , chiar în timpul filmărilor. Protagoniștii, magicianul Robert Tudor și Șerban Copoț au făcut, acum, primele declarații declarații despre presupusa bătaie.

Echipa iUmor

Presa a relatat, recent, că între fostul solist al trupei Animal X și magicianul Robert Tudor a izbucnit un conflict, care l-ar putea lăsa pe Șerban Copoț fără locul de muncă de la Antena 1. Cu toate că amândoi apar mereu zâmbitori și puși pe glume în fața camerelor, în spatele scenei, lucrurile ar fi stat complet diferit. După ce și-ar fi adresat jigniri unul celuilalt, cearta a escaladat, lăsându-se cu bătaie.

Ce spun cei doi protagoniști

Fiecare vine cu propria sa variantă. Contactat de Fanatik, Robert Tudor a rezervat, în ceea ce privește declarațiile. A spus că, momentan, nu vrea să comenteze, dar nici nu neagă cele apărute în spațiul public.

Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru sursa menționată.

Șerban Copoț îl contrazice și se autointitulează un om pacifist. Mai mult decât atât, el îi acuză pe jurnaliști că ar fi inventat întreaga poveste, pe motiv că „asta se cere”.

Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie. La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț.

Prezentatorul a mai adăugat și că magicianul se ține de glume și, din acest motiv, el face pe misteriosul.

Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect și de asta face pe misteriosul. Nu înțeleg de ce creează confuzie, dar nu a existat nicio bătaie. Nu știu de unde a pornit acest subiect. Eu la iUmor am altă treabă. Ne pregătim pentru sezonul 15, este mult de muncă. Este o echipă care lucrează din greu și când auzi de astfel de lucruri, îți dai seama că nu este o veselie. Nici nu o luăm prea în serios. Au mai fost scrise tot felul de bazaconii. Lucrăm la o emisiune la care vin tot felul de oameni. Unii sunt mai colorați, alții mai puțin colorați, este normal să apară tot felul de subiecte. Mă doare că s-a propagat un asemenea subiect care este legat de imaginea mea. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Am alte preocupări, sunt în zona de educație, în zona de ecologie, nu în zona de scandaluri. Probabil că de asta a prins atât de bine pentru că eu nu intru în conflicte. Au găsit ceva de care să se scrie”, a declarat artistul, în continuare.

Potrivit surselor Click!, scandalul din culisele iUmor ar fi pornit pe motiv că Șerban ar fi crezut că Robert vrea să îi ia locul, în calitate de coprezentator.

iUmor va debuta, în curând, cu un nou sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...