Robu salută nominalizarea lui Grindeanu la funcția de premier, ''pentru binele României și al Timișoarei''

Robu salută nominalizarea lui Grindeanu la funcția de premier, ''pentru binele României și al Timișoarei''

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, salută nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier, precizând că în perioada în care social-democratul a lucrat în administrația locală și județeană a avut o colaborare bună cu acesta.

''Ca timișorean, nu pot decât să salut nominalizarea domnului Sorin Grindeanu pentru funcția de prim-ministru al României . L-am avut viceprimar pe Sorin Grindeanu în 2012 și am avut o bună colaborare, așa cum am avut de altfel și în 2016, după ce dânsul a devenit președinte al Consiliului Județean Timiș. Sunt premise foarte bune, așadar, pentru o bună colaborare și în noile circumstanțe, în interesul Timișoarei și al județului Timiș. (...). Îi urez mult succes domnului Sorin Grindeanu, ca prim-ministru, pentru binele României, pentru binele Timișoarei'', a afirmat edilul, potrivit unei declarații transmise AGERPRES.

Robu spune că printre obiectivele pe care Timișoara le așteaptă de mai mulți ani și care au devenit stringente se află centura Sud, Centura Vest, racordul la autostrada de la bifurcația Arad — Sânandrei, spitalul regional, institutul oncologic, noua maternitate, noul stadion de 42.000 de locuri, noua sală polivalentă de 16.000 de locuri, bazinul de înot olimpic, reabilitarea și modernizarea Gării de Nord, centrul intermodal de mărfuri, centrul intermodal de pasageri, modernizarea și extinderea aeroportului, realizarea Muzeului Național al Revoluției Române din Decembrie 1989.

''Sunt angajamentele bazate pe fonduri guvernamentale din proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeana 2021 — ca să mă limitez doar la câteva dintre obiectivele de maxim interes pentru Timișoara și județul Timiș, care sunt în jurisdicția Guvernului, nu a Primăriei Timișoara — și care vor putea deveni realitate. Pentru că — nu-i așa?—, dacă nu acum, atunci când? Îi urez mult succes domnului Sorin Grindeanu, ca prim ministru, pentru binele României, pentru binele Timișoarei!'', adaugă edilul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?