Românca Laura Bretan, în finala America's Got Talent: O melodie emoţionantă dedicată bunicului ei - VIDEO

Românca Laura Bretan, în finala America's Got Talent: O melodie emoţionantă dedicată bunicului ei - VIDEO

Laura Bretan, adolescenta de 14 ani de origine română s-a calificat în finala show-ului de televiziune "America's Got Talent" după o interpretare emoţionantă în semifinală: A cântat o piesă dedicată bunicului său, "Pie Jesu", despre care a spus că este "una dintre preferatele lui".

Românca Laura Bretan, în finala America's Got Talent: O melodie emoţionantă dedicată bunicului ei

Potrivit Gossip Cop, Bretan a ridicat juriul show-ului "America's Got Talent" după o interpretare tulburătoare a piesei "Pie Jesu". Puştoaica a cântat cu ochii în lacrimi în primele apariţii live în competiţia difuzată de NBC.

După performanţa din semifinale, Simon Cowell nu a putut vorbi deoarece audienţa ovaţiona.

"Laura, cred că aceasta a fost cea mia bună performanţa vocală din competiţie. Dacă nu intri în finală, înseamnă că e ceva în neregulă cu show-ul". Heidi Klum i-a spus Laurei că a atins toate notele înalte cu frumoasa ei voce.

De asemenea, Mel B i-a spus: "Fie că eşti sau nu un fan al acestui gen muzical, ce poţi face tu cu vocea e incredibil. Poţi spulbera acoperişul acesta din Dolby Theatre." Howie Mandel a recunoscut că "inima" Laurei a fost cu totul acolo şi toată lumea simte emoţia.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuţa de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală.

Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca” de Puccini şi a creat un moment emoţionant cu care a reuşit să ajungă rapid la sufletele tuturor.

După ce a aflat rezultatul votului şi faptul că ea este marea câştigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt foarte emoţionată. Nu am crezut niciun moment că aşa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susţinut şi au avut încredere în mine şi în talentul meu.”.

 

 

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Așa o fi?