Români, hai să aflăm cine este sluga prin care Dragnea își face mendrele cu România, că nu știm nimic despre ea!

Români, hai să aflăm cine este sluga prin care Dragnea își face mendrele cu România, că nu știm nimic despre ea!

Români, hai să aflăm cine este sluga prin care Dragnea își face mendrele cu România, că nu știm nimic despre ea! Această persoană este complet necunoscută pentru cei cărora le este prim-ministru. 

O vedem citind, stresată să nu piardă rândul, la ședințele de guvern. Și scoțând pe gură niște fraze anoste în fața ușii de la partid.

Noi nu știm ce fel de elevă a fost. Dacă a rămas cumva repetentă. N-ar fi de mirare, având în vedere că a făcut un liceu de duzină, la Ploiești.

Știm că a absolvit Institutul de Petrol și Gaze din Ploiești. Unde se intra dacă nu erai în stare să intri în altă parte. Și că a stat, ce să vezi, 5 ani prin băncile de-acolo. Mai știm despre ea că scrie în CV că înțelege și vorbește limba franceză foarte bine!!! Dar nimeni n-a auzit-o vorbind! La engleză ne-am lămurit!

Nu știm cine i-au fost părinții, unde au lucrat, și, implicit, cum o chema pe numele de fată. Nu există astfel de referințe publice despre aceste amănunte normale pentru cea care este acum premierul României. De fapt, sluga prin care Dragnea exercită această funcție, ca să fim corecți.

Hai să vedem, cine i-a fost coleg/ă de școală generală, liceu și institut. Cine a auzit-o vreodată vorbind franțuzește. Cine i-au fost părinții.

Intuiția noastră ne spune că vom avea mari surprize. E prea multă manipulare legată de această unealtă pesedistă venită din neant să ne conducă.

Dacă aveți astfel de date le puteți scrie la secțiunea de comentarii sau, dacă doriți, le puteți trimite pe adresa de email. Spor la treabă!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria