România lăsată moștenire de PSD/Cu căruța, la școală, într-o dimineață cu 3 grade Celsius în termometre

România lăsată moștenire de PSD/Cu căruța, la școală, într-o dimineață cu 3 grade Celsius în termometre

O caruta plina cu copii de scoala a fost fotografiata in trafic miercuri dimineata, in jurul orei 7:30, cand temperatura afara era de 3 grade Celsius. Copiii mergeau catre scoala din Tisa Silvestri, comuna Odobesti (Bacau), existand oricand riscul ca ei sa cada din caruta.

"#romaniasecolului21...ora 07:30am, ceata, 3 grade si o caruta care transporta copiii la scoala (...) Ca sa nu fim asa negativi de dimineata, copiii mi-au zambit si au zis ca e ca o aventura pentru ei (...)", a postat pe Facebook Florina Fabian, de la Federatia Tinerilor din Bacau, alaturi de fotografia care i-a scandalizat pe internauti.Jurnalistii de la Ziarul de Bacau au cerut explicatii de la Inspectoratul Scolar, iar acestea au fost stupefiante.

Astfel, ei au aflat ca scoala gimnaziala are un microbuz scolar cu 17 locuri, insa el transporta elevii doar la scolile din ... afara localitatii.

"Acesti copii locuiesc in Tisa Silvestri si invata la Scoala Gimnaziala Tisa, iar cu microbuzul nu se poate asigura si transportul elevilor in interiorul localitatii", a declarat pentru Ziarul de Bacau inspectorul scolar general, Ida Vlad.
Jurnalistii bacauani precizeaza ca microbuzul scolar transporta 60 de elevi in 5 curse de 3 ori pe zi, elevi pe care ii aduce de la Odobesti, Ciuturesti si Balusa.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ceva mai penibil nu există...

2 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro