RUȘINE confirmată! Iordache, ASASINUL Justiției, va reprezenta Camera Deputațiilor în întâlnirea cu Juncker!

RUȘINE confirmată! Iordache, ASASINUL Justiției, va reprezenta Camera Deputațiilor în întâlnirea cu Juncker!

RUȘINE confirmată! Iordache, ASASINUL Justiției, va reprezenta Camera Deputațiilor în întâlnirea cu Juncker! Dragnea, absent de la primul eveniment important de la București al președinției Consiliului UE. Iordache: „Voi reprezenta Camera Deputațiilor în întâlnirea cu Juncker”.

Președintele Camerei Deputațiilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent joi, la Ateneu, la evenimentul de inaugurare a președinției Consiliului UE alături de oficialii români. Pentru că este în concediu, al treilea om în stat și-a delegat atribuțiile și nu există informații că va participa la primirea oficialilor europeni la Parlament.

Liviu Dragnea lipsește de la primul eveniment important al președinției UE, cel inaugural, când la București vin toți liderii europeni. Președintele Camerei Deputațiilor și-a delegat atribuțiile vicepreședintelui Florin Iordache pentru toată luna ianuarie.

Surse politice au declarat pentru HotNews.ro  că Liviu Dragnea nu va participa la inaugurarea Președinției Consiliului UE, eveniment care se desfășoară la Ateneul Român. Hotnews.ro a încercat să-l contacteze pe șeful Camerei Deputațiilor, însă fără niciun rezultat până la publicarea articolului.

La ceremonie vor participa președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al Parlamentului European, Antonio Tajani, și al Consiliului European, Donald Tusk. Ceremonia de deschidere va fi urmată de un concert inaugural la Ateneul Român.

Potrivit programului oficial vor susține discursuri de deschidere premierul Viorica Dăncilă, președintele PE, Antonio Tajani, președintele Consiliului European, Donald Tusk, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

La eveniment, Parlamentul va fi reprezentat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

De asemenea, pe agenda oficială de vineri președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, urmează să aibă întâlniri oficiale cu reprezentanții Parlamentului. Juncker va fi primit la Senat de către Călin Popescu Tăriceanu și de către vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

Vicepreședintele Camerei Deputațiilor, Florin Iordache, a declarat pentru Hotnews.ro că va reprezenta Camera Deputaților la întâlnirea cu oficialii europeni.

"Voi reprezenta Camera Deputațiilor în întâlnirea de vineri cu președintele Comisiei Europene, domnul Juncker", a declarat Florin Iordache pentru Hotnews.ro.

Liviu Dragnea a atacat în justiție, săptămâna trecută, un răspuns al Comisiei Europene privind modul în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului Tel Drum. Dragnea a contestat la Tribunalul UE de la Luxemburg raportul întocmit de OLAF (Oficiul european antifraudă, o instituție a Comisiei Europene), care constată o fraudă de peste 20 milioane euro din fonduri UE și care a dus la deschiderea dosarului „Tel Drum”, dosar în care șeful PSD este urmărit penal de DNA.

Informație-ȘOC! Avionul cu care a ajuns Dragnea pe furiș la Sofia a plecat apoi spre Rusia! 

De ce a zburat Dragnea pe furiș la Sofia cu un avion privat și unde a plecat în vacanță? Noi detalii despre plecarea liderului PSD, Liviu Dragnea, în vacanță. Toate informațiile obținute de G4Media.ro indică faptul că liderul PSD a dorit să lase cât mai puține urme în legătură cu destinația finală de vacanță și să treacă cât mai puțin observat. G4Media.ro a aflat astăzi noi informații care indică acest lucru. Dragnea a închiriat un avion privat de la compania aeriană sârbească Air Pink.

Avionul de mici dimensiuni, un Cessna Citationn XLS a venit de la Verona la București pe data de 2 ianuarie. Potrivit surselor G4Media.ro, Dragnea a plecat cu acest avion însoțit de iubita sa, Irina Tănase, de pe terminalul Țiriac Air la ora 19.37, așa cum rezultă din datele de zbor publice ale avionului Cessna Citation al companiei Air Pink, disponibile de pe site-ul flightaware.com, care păstrează toate datele de zbor ale unui avion care decolează și aterizează de pe un aeroport.

Avionul a aterizat la Sofia pe 2 ianuarie la 20.17, dar de aici nu mai este foarte clar care a fost următoareea destinație a liderului PSD. Avionul Cessna Citation XLS care l-a dus pe Dragnea la Sofia se oprește aici și pleaca a două zi, pe 3 ianuarie, în Platov, Rusia. Vezi mai jos datele de zbor.

Potrivit unor surse, Dragnea ar fi plecat mai departe de la Sofia cu Turkish Airlanes până la Instanbul și de acolo într-o destinație exotică, insulele Maldive. Nu e clar cine a plătit costurile deplasării cu avionul privat până la Sofia.

Potrivit specialiștilor consultați de G4Media.ro, costul închirierii unui avion de mici dimensiuni de tip Cessna se ridică la 3000 de euro pe oră, la care se adaugă taxe de aeroport și o parte din costurile de aducere a aeronavei în locul comenzii.

Zborul lui Dragnea de la București la Sofia a durat 40 de minute.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…