Ruxandra Dragomir luptă pentru promovarea tinerilor cu dizabilităţi

Ruxandra Dragomir luptă pentru promovarea tinerilor cu dizabilităţi

Intitulată „Performanţa nu are limite“, conferinţa îşi propune să le insufle participanţilor dorinţa de a îşi schimba viaţa prin valorificarea potenţialului individual. Evenimentul se adresează persoanelor cu handicap care se lasă copleşite de povara statului lor social, dar şi studenţilor şi angajaţilor din instituţiile publice, care şi-au pierdut dorinţa de a mai lupta pentru viitorul lor profesional.

„Performanţa nu are limite este un eveniment ce oferă o perspectivă emoţională asupra vieţii şi te provoacă să analizezi obiectiv lucruri precum preţuirea clipelor, a viselor care îţi animă viaţă şi evidenţierea diferenţelor prin exemplu de viaţă al fiecăruia. Am ales-o pe Ruxandra Dragomir să ni se alăture proiectului pentru că ea este un exemplu de reuşită din toate punctele de vedere şi mai ales pentru că şi-a transformat principiile în convingeri, făcând din ideea de performanţă un status personal, fiind un model de urmat pentru tinerii de astăzi“, a declarat Cosmin Jurcan, preşedintele Fundaţiei Licinium. El este primul speaker motivaţional cu handicap din România, având o experienţă în acest domeniu de peste 10 ani.

Născut în 1975 în judeţul Bihor, Cosmin Jurcan a fost diagnosticat la vârsta de două luni cu o hemipareză pe partea dreapta. La 10 ani, a început să facă crize de epilepsie, iar la 16 ani a avut nevoie de două operaţii pe creier pentru extirparea unui chist. Familia lui a fost în tot acest timp sprijinul său pentru recuperarea şi formarea sa ca om.
Astfel, în deschiderea conferinţei „Performanţa nu are limite“, Cosmin Jurcan va susţine un discurs motivaţional, urmat de Ruxandra Dragomir, Teddy Necula, speaker şi regizor de film, şi Mihaela Lulea, campioană europeană la paracanoe.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ruxandra Dragomir, despre accidentarea Simonei Halep, numărul 5 WTA

Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, premiaţi pentru excelenţă în sport

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene