Sabin Ilie, dezvăluiri despre Claudiu Răducanu: Cum era păcălit să plătească 1.500 de dolari pentru un schimb de ulei

Sabin Ilie, dezvăluiri despre Claudiu Răducanu: Cum era păcălit să plătească 1.500 de dolari pentru un schimb de ulei

Sabin Ilie (47 de ani), fostul atacant al Stelei, a făcut mai multe dezvăluiri despre Claudiu Răducanu, de asemenea puncher al formației roș-albastre.

Claudiu Răducanu a evoluat și pentru Espanyol Barcelona. Foto Facebook

Ambii au evoluat pentru gruparea militară, în perioade diferite, pentru ca apoi să evolueze împreună, la FC Vaslui. Claudiu Răducanu, care a rămas în memoria oamenilor după ce a spus că ar vrea să locuiască într-un blocnotes, ar fi avut probleme mai grave, susține fostul său coechipier.

”Ca om e un băiat extraordinar, din câte l-am cunoscut eu. Dar el avea o mare problemă. Uita, deci era bolnav. Multă lume nu știe. Nu știu acum cum se cheamă boala, dar el uita! Așa am auzit și eu. Eu nu puteam să am clinciuri cu el niciodată când știam că e așa. Eu l-am prins doar la Vaslui, când eram cu el și Cursaru, toți trei golgheterii. După trei luni ne-au zis ‘Cimitirul Elefanților!”, a declarat Sabin Ilie pentru fanatik.ro.

Mulți au profitat de el

”Multă lume profita de el! Nu zic de mine sau de colegi. Când m-am dus la Vaslui și am auzit cât a plătit să schimbe uleiul la mașină am rămas șocat: 1.500 de euro! Peste tot e 100 de euro și el dă 1.500! Adică și oamenii au profitat de el.

Sabin Ilie, unul dintre atacanții de marcă ai Stelei. Foto as.ro

Sabin Ilie, unul dintre atacanții de marcă ai Stelei. Foto as.ro

Și în familie am înțeles că a avut probleme, cu casa, cu tot! N-a avut pe nimeni. Dar stai liniștit, că sunt alții mult mai rău decât el! Fotbaliștii nu sunt premianți la învățătură”, a încheiat Sabin Ilie, care a dezvăluit recent că a pierdut 600.000 de dolari în mai puțin de trei luni la poker.

După retragerea din fotbal, Claudiu Răducanu a trecut prin clipe grele. A fost arestat în Mexic pentru folosire de carduri false și a pierdut o mare parte din banii adunați din cariera de jucător, în favoarea fostei sale soții. ”Blocnotes” și-a revenit, locuiește în Craiova natală, s-a recăsătorit în 2019 și are o fetiță. Ajuns la 46 de ani, Claudiu Răducanu este instructor sportiv și deține o mică afacere în Craiova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...