Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean, după ce două femei au reclamat că au fost agresate la intrare

Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean, după ce două femei au reclamat că au fost agresate la intrare

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a demarat o anchetă după ce două femei au reclamat că ar fi fost agresate de către portari la intrarea în unitate, a anunţat spitalul, marţi, pe Facebook.
 


"Referitor la agresiunile la care ar fi fost supuse două doamne care au încercat să intre în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, pentru a ridica actele de deces ale soţului, respectiv tatălui, vă facem cunoscut faptul că în acest moment este în curs de derulare o anchetă. Cele două doamne acuză personalul de la Serviciul de Pază că le-ar fi agresat în momentul în care au încercat să intre în incinta unităţii spitaliceşti. Acest aspect nu reiese însă din imaginile video surprinse la intrarea în curtea spitalului şi nici din declaraţiile personalului medical şi al celui de pază. Ancheta este însă în curs de desfăşurare", precizează sursa citată.

Spitalul a mai arătat că din cauza pandemii sunt impuse restricţii iar intrarea în spital a aparţinătorilor nu este posibilă.

"Vă reamintim că în acest moment, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, nu este posibilă intrarea în spital a aparţinătorilor bolnavilor, iar problemele legate de actele de deces se soluţionează pe baza unor protocoale stricte, aşa cum de altfel s-a întâmplat şi în cazul familiei reclamante, respectându-se astfel măsurile sanitare de prevenire a răspândirii coronavirusului", a mai precizat SJU. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…