Satu Mare: Două persoane reţinute pentru trafic de droguri; bijuterii, bani şi telefoane mobile, ridicate

Două persoane au fost reţinute în urma urma efectuării a 12 percheziţii domiciliare la traficanţi de droguri din Satu Mare şi Carei, fiind ridicate bijuterii, bani şi telefoane mobile, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, într-un comunicat de presă transmis marţi.

Potrivit surse citate, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul DIICOT - BT Satu Mare, au efectuat 12 percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Satu Mare şi Carei, fiind vizată o grupare specializată în trafic de droguri de risc şi trafic de substanţe psihoactive.

"În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanţă purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinţi şi 35 de telefoane mobile. La sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 7 persoane, în vederea audierii. Faţă de două dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al poliţiştilor criminalişti şi al luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Satu Mare, precum şi al jandarmilor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…