Satu Mare: Poliţist condamnat la închisoare pentru trafic de influenţă, încarcerat la Penitenciarul din oraş

Un poliţist din judeţul Satu Mare, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi luare de mită şi care a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, a fost încarcerat, joi, la Penitenciarul din oraş.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare precizează, joi, în buletinul de presă, că un bărbat de 28 de ani, din municipiul Satu Mare, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a unei pedepse de 3 ani şi 8 luni pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, a fost ridicat şi depus la penitenciar.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Cosmin Vasile Man, poliţist la data comiterii faptelor, a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă, la care se adaugă un spor de 8 luni, pedeapsa fiind una cu executare.

Procurorii din cadrul DNA Oradea l-au reţinut, în 11 ianuarie 2017, pe Cosmin Vasile Man, agent de poliţie în cadrul Secţiei de Poliţe Rurală Satu Mare.

"În perioada aprilie-decembrie 2016, inculpatul Man Cosmin Vasile, în calitate de agent de poliţie în cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Satu Mare, a pretins de la o persoană cercetată într-un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare (martor în cauză) să achite contravaloarea unui teren de 1.400 mp cu o valoare de circulaţie de aproximativ 28.000-56.000 de euro, ce urma să fie achiziţionat de poliţist în perioada imediat următoare. Pe fondul refuzului exprimat de proprietarul acelui teren de a-l înstrăina, în cursul lunii decembrie 2016, inculpatul Man Cosmin Vasile a pretins aceleiaşi persoane să-i transfere proprietatea unui teren de 800 mp, în valoare de aproximativ 24.000 de euro, situat în imediata vecinătate a locuinţei acestuia, fără ca poliţistul să achite preţul respectiv. În schimb, inculpatul Man Cosmin Vasile l-a asigurat pe martor că, în schimbul terenului, va întocmi cu celeritate un referat cu propunere de clasare a cauzei în care acesta din urmă era cercetat", au arătat procurorii DNA, într-un comunicat de presă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă