Scandal în trafic; Cristian Boureanu, acuzat de ultraj la adresa polițiștilor rutieri; la audieri, i s-a făcut rău

Scandal în trafic; Cristian Boureanu, acuzat de ultraj la adresa polițiștilor rutieri; la audieri, i s-a făcut rău

Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, după ce joi noaptea ar fi insultat, amenințat și agresat un echipaj de poliție care a oprit mașina în care se afla pentru un control în trafic.

Surse din Poliție au declarat vineri pentru AGERPRES că, în jurul orei 1,30, un echipaj de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau trei persoane.

Potrivit sursei citate, conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta, Cristian Boureanu, a devenit recalcitrant, proferând injurii și amenințări la adresa polițiștilor.

La solicitarea de a se calma, fostul politician l-ar fi lovit pe unul dintre polițiști cu piciorul în zona inghinală și i-ar fi prins mâna în portiera autoturismului, au arătat sursele citate.

Cristian Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

Aceleași surse au precizat că Boureanu se afla într-o stare avansată de ebrietate și, ulterior, i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Floreasca.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a declarat pentru AGERPRES că fostul deputat Cristian Boureanu este în prezent investigat medical. "Se află la noi. Este conștient, în investigații", a spus medicul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...