Scandal la „Chefi la cuțite“ cu Scărlătescu și Dumitrescu. „Să mor, să înnebunesc! Ia-ți-le, dracului, de aici!“ VIDEO

Scandal la „Chefi la cuțite“ cu Scărlătescu și Dumitrescu. „Să mor, să înnebunesc! Ia-ți-le, dracului, de aici!“ VIDEO

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au cedat nervos, au urlat la concurenți și unul la celălalt, și-au aruncat replici acide și au înjurat.

Scandalul a fost declanșat chiar de colegul lor, Sorin Bontea, care a folosit o amultă ce o presiune imensă pe echipele adverse.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat în platoul „Chefi la cuțite“ Captură YouTube

Ediția de miercuri seara a show-ului culinar de la Antena 1 a adus presiune la bancurile de lucru și un conflict între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Totul a pornit de la o amuletă folosită de Sorin Bontea, care a adus haos în echipele adverse. Concurenții au fost puși în dificultate după ce au primit provocarea de a găti în ștafetă, doi câte doi, schimbându-se la un interval de trei minute.

Concurenții din echipele conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu s-au concentrat foarte tare la începutul probei, tratând-o superficial, astfel că cei doi chefi le-au dat indicații urlând la ei în scene parcă desprinse din „Hell's Kitchen“.

Lasă, mă tigaia jos. Mă, ești vagabond, lasă tigaia. Bă, lucrează mai frumos. Nu te mai grăbi, că le rupi“, i-a spus Dumitrescu, țipând, unui concurent care manevra bucăți delicate de somon prăjit. „Mă simt neputincios. Vorbesc degeaba, iar oamenii râd. Nu-mi place când lucrurile sunt luate în râs“, a adăugat el.

Și Scărlătescu a fost foarte nemulțumit de modul în care au lucrat unii dintre concurenții săi în această probă: „Să mor, să înnebunesc, alergi de nebună. Ia-ți-le, dracului, de aici!“, a țipat el la una dintre concurentele din echipă.

Florin Dumitrescu l-a provocat și pe Scărlătescu, iar acesta a cedat nervos când a văzut că echipa sa este ținută de vorbă de colegul său.

Cu nervii întinși la maxim, Scărlătescu a răbufnit după ce chef Florin Dumitrescu și-a făcut apariția la bancul său de lucru și a urmat un schimb dur de replici între cei doi. „Bă, să-mi bag ***. Lasă-mi-l, frate, du-te la tine!“. „Ești răsfățat, nu ți-am făcut nimic. Pleacă, îmi iei aerul“, a fost replica lui Dumitrescu.

În ediția de miercuri a emisiunii „Chefi la cuțite“, Iulia Istrate, concurentă în echipa lui Cătălin Scărlătescu, a părăsit competiția.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”