Scandal online/Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

Scandal online/Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

„Pocnitori - categoria “grea” a postacilor; de regula se ascund in spatele denumirii de gazetari si sunt platiti per articol; sex incert, desi pare masculin; isi regasesc “barbatia” timid, dar doar in spatele tastaturii si, atunci, exaltati de raritarea momentului, isi convertesc frustrarile si complexele in spatele unor atacuri dintre cele mai grobiene; de regula, au ca fericire suprema momentul in care vizualizeaza pe revolut plata pentru prestatia oferita, cativa firfirei suficienti doar pentru un rachiu la birtul din colt, cat sa le acopere setea de duminica amiaz; ieftini si, de cele mai multe ori, impotenti; ps! Nu va cautati acum in pantaloni caci nu veti gasi mare lucru! „Nu am postat pe pagina nimanui, nu am publicat articole in ziar/publicatii online, nu am facut niciun interviu, nu am acuzat in mod direct pe nimeni si, cel mai important!!!! Nu am jignit in niciun moment pe niciunul dintre subiectii la care “am indraznit” sa fac referire in cele cateva paragrafe postate. Am scris cateva idei si am ridicat cateva intrebari, pornind de la toate informatiile aduse in spatiul public de colegii mei din presa mainstream. Atat mi-a trebuit!”, a scris Denise Rifai pe Facebook .

De unde a pornit conflictul

„Motanul” Valeriu Nicolae a făcut-o „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiunii”, Emilia Șercan...

Conflict online Valeriu Nicolae – Denise Rifai. Internetul românesc a fost luat sâmbătă pe sus de o „dezbatere” la distanță între activistul Valeriu Nicolae și jurnalista Denise Rifai, scrie defapt.ro .

Totul pare să fi plecat de la o postare pe Facebook a Denisei Rifai, potrivit căreia jurnalista Emilia Șercan ar pregăti o candidatură la prezidențiale în locul prezumptivei candidaturi a Laurei Codruța Kovesi, dacă aceasta din urmă nu s-ar materializa.

Valeriu Nicolae a fost scandalizat de scenariul descris de Rifai și a replicat viguros, tot printr-o postare pe Facebook în care nu s-a ferit să folosească și multe „licențe poetice”, gen „pocnitoare”.

La câteva ore după, Nicolae și-a cerut scuze, generic, tot pe Facebook , fără a o mai pomeni pe Rifai:

„Mă irită așteptările exagerate ale necunoscuților de la mine. Faptul că scriu despre integritate nu înseamnă că trebuie să fiu pogorârea lui Iisus în țigănia de la Budrea sau că mi-aș dori să concurez pentru sfântul corectitudinii politice. Că fac chestii de caritate și că ajut când și cum pot la fel nu exclude automat că sunt și bou și mârlan din când în când chiar dacă nu aș vrea să fiu. Lucrurile bune pe care le fac nu exclud părțile mele proaste. Când mă enervez tind să sar calul. Îmi pare rău după dar nu am de gând să schimb mare lucru căci și învăț din tămpenii. Vreau să pot râde de orice ca să nu o iau razna și să mă iau prea în serios. Asta că sunt influenkăr e o tâmpenie. Nu sunt, nu vreau să vă vând nimic, scriu din plăcere și atâta tot. Dacă vreți să fiu cum vreți voi nu are rost să vă chinuiți să mă citiți, e puțin probabil să pot ajunge la standardele voastre. Nu trăiesc din banul public, nu câștig nimic din FB și nu simt că am vreo responsabilitate publică. Si ca să citească îndeajuns de mulți pun și asta cu pisica.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...