SCANDAL URIAȘ în hochei. Ce s-a întâmplat la Miercurea Ciuc

SCANDAL URIAȘ în hochei. Ce s-a întâmplat la Miercurea Ciuc

Unul dintre arbitrii maghiari care au condus această partidă ar fi fost lovit cu crosa la aproximativ o oră după ce s-a terminat partida. Conflictul a fost stins la timp de Jandarmerie, relatează cei prezenţi la patinoar la momentul respectiv.

Incidentul a fost confirmat de mai mulţi oficiali ai Federaţiei Română de Hochei. "N-am fost de faţă când s-a întâmplat incidentul, eram afară cu Jandarmeria, ne asiguram că echipa din Braşov nu va avea probleme la plecare. Am aflat de conflict când am intrat cu jandarmii în patinoar să-i preluăm. Ne-au spus ce s-a întâmplat, erau puţin speriaţi. Într-un fel şi ei au greşit, întrucât li s-a spus să stea în cabină până vor fi preluaţi de Jandarmerie. Bineînţeles, nu este normal ce s-a întâmplat. Ei au ieşit însă în patinoar, se uitau la un antrenament", a precizat pentru ProSport Dumitru Trandafir, şeful Comisiei de Arbitri. Iuliu Becze, observator la meci, a preferat să vorbească doar după ce arbitrii vor trimite un raport detaliat, susţinând că în momentul "bătăii" el se afla afară alături de Dumitru Trandafir.

Cazul a ajuns deja pe masa Federaţiei Române de Hochei, însă oficialii nu se pronunţă până când arbitrii nu vor trimite raportul. "Am fost informat de observatorul partidei de incidente, dar aşteptăm şi raportul arbitrilor maghiari. În funcţie de acest lucru vom lua legătura cu Jandarmeria din Miercurea Ciuc şi apoi şi deciziile care se impun. Noi am convocat pentru luni şi Biroul Federal, în care vom discuta inclusiv despre acest caz", ne-a declarat Alexandru Hălăucă, secretarul general al FR de Hochei. În urma celor întâmplate vineri seara, Miercurea Ciuc riscă să joace meciul şase al finalei cu porţile închise sau pe alt patinoar, dar nu mai aproape de 60 de kilometri de localitate. În acest ultim caz, variantele ar fi Braşov, Galaţi sau chiar pe teritoriul Ungariei.

Oficialii echipei HSC Miercurea Ciuc, Szilard Cseke şi Laszlo Hodoş, nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune un punct de vedere.

Citește mai mult pe Pro Sport .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene