Schi alpin: Americanca Mikaela Shiffrin a câștigat slalomul de la Zagreb

Schi alpin: Americanca Mikaela Shiffrin a câștigat slalomul de la Zagreb

Americanca Mikaela Shiffrin (19 ani) a câștigat duminică slalomul de la Zagreb, contând pentru Mondială feminină de schi alpin, fiind înregistrată în cele două manșe cu timpul de 1min56sec66/100.

Mikaela Shiffrin a reușit astfel a doua sa victorie în acest sezon, în proba ei preferată. La vârsta sa, regina americană a slalomului, campioană olimpică și mondială, a câștigat deja tot în această disciplină, remarcă AFP.

La Zagreb, pe locul doi a încheiat Kathrin Zettel, din Austria, la o secundă și 68/100 de Shiffrin, iar a treia a fost norvegian Nina Loeseth, cu o întârziere de 2 secunde și 79/100 față de învingătoare. Una din favoritele cursei, slovena Tina Maze, a încheiat a cincea, la mai bine de trei secunde de câștigătoare.

În clasamentul Cupei Mondiale de slalom conduce suedeza Frida Hansdotter, 320 de puncte, urmată de Mikaela Shiffrin 319 p, Tina Maze, 294 p, Kathrin Zettel, 248 p, etc.

Clasamentul general al Cupei Mondiale este dominat de Tina Maze, 777 p, urmată de Mikaela Shiffrin, 545 p, Anna Fenninger, 487 p, Kathrin Zettel, 418 p, etc.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”