Schimbări mari pentru trei zodii. Vești bune pe plan sentimental și financiar

Schimbări mari pentru trei zodii. Vești bune pe plan sentimental și financiar

Astrologii au vești excelente pentru trei dintre zodiile horoscopului în săptămâna 18 – 22 septembrie. Pentru nativii lor se anunță schimbări radicale și surprize de proporții, potrivit Click!

Horoscop. FOTO Shutterstock

Trei zodii ar putea avea parte de iubire, bani și persoane potrivite pentru a începe un parteneriat.

Taurii vor avea noroc pe plan sentimental

Acești nativi par să nu mai aibă liniște în viața lor de când au încheiat un capitol amoros. Deseori simt că cel mai bun lucru pe care pot să-l facă este să lase iubirea să le cucerească inima, fără a se mai simți singuri și debusolați.

Există șanse destul de mari ca în următoarele zile să reia o relație cu un fost partener sau să cunoască o persoană alături de care pot construi lucruri frumoase.

Astrele le recomandă să nu-și piardă speranța și să fie dispuși să dea o șansă persoanelor pe care le vor întâlni și despre care cred că merită atenția lor.

Balanțele rezolvă anumite probleme vechi

Acești nativi vor reuși să încline balanța în favoarea lor în perioada următoare. Cei care au fost încărcați emoțional de gânduri și griji provocate de anumite persoane vor putea, într-un final, să se elibereze de ele.

Acel ajutor nesperat le va bate la ușă și îi va ajuta să rezolve situații mai vechi care le-au distrus liniștea și le-au furat zâmbetul de pe buze.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie pentru care se anunță schimbări radicale și surprize de proporții!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?