Scrisoarea de adio a infirmierului care şi-a ucis concubina și legătura cu DNA

Scrisoarea de adio a infirmierului care şi-a ucis concubina și legătura cu DNA

Gheorghe Ghenea, infirmierul care în noaptea de sâmbătă/duminică şi-a ucis concubina, asistentă la Spitalul Judeţean Slatina, a lăsat o scrisoare în care explică motivele. În scrisoare spune că simţea nevoia să se răzbune şi că-i pare rău că nu îl poate omorî şi pe bărbatul care ar fi intervenit între el şi Ramona Cosmescu, dezvăluie  Adevărul.

„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cîrdăşie cu omul în care a-m avut mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am recurs la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. Nr. de telefon al acestui animal (n.r. – a lăsat şi numele bărbatului). Vreau să afle toată lumea de ce-am recurs la acest gest. Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus, dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi. Porcul de la DNA are numărul ..., iar în telefonul meu e trecut Plimbatu. Are birou la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul birou pe stânga. Trebuia să omor şi pe Mischie şi Alice, dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum, numai datorită mamei mele, că o să sufere mult“, a scris bărbatul în scrisoarea preluată de anchetatori, care s-au pronunţat cu privire la mobilul crimei, stabilind că a fost comisă din gelozie.

Detalii despre asistenta din Slatina ucisă noaptea trecută și despre criminalul care s-a sinucis

Asistenta ucisă noaptea trecută cu sălbăticie de infirmierul cu care lucra pe Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina avea 46 de ani și doi copii. Ea era divorțată și avea o relație cu cel care a ucis-o din gelozie și care, ulterior, și-a luat și el viața.

 Femeia, Ramona Cosmescu, era divorțată, ca și infirmierul cu care avea de câțiva ani o relație intimă, Gheorghe (Gică) Ghenea, de 54 de ani. Bărbatul era extrem de posesiv și, prin urmare, foarte gelos, motivul care genera dese neînțelegeri între cei doi.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, aceste neînțelegeri în relația lor aveau să atingă apogeul. Cei doi au intrat în sala de tratamente și, în urma unei cerți violente, bărbatul nu a mai rezistat. După ce a blocat ușa cu un pat, și-a măcelărit prietena cu un cuțit, înjunghiind-o de mai multe ori în spate și în gât.

Ulterior, el și-a tăiat venele, după care, cu o putere greu de imaginat, ș-a înjunghiat în gât.

Scena crimei s-a consumat în țipetele disperate ale femeii. Auzind-o, colegii de tură au bătut la ușă și, pentru că nu au putut-o deschise, au chemat pompierii. Ușa a fost spartă, iar ceea ce li s-a înfățișat ochilor doar în filmele horror mai putea fi văzut: cei doi, cu multiple plăgi, erau plini de sânge, ca și podeaua încăperii.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…