Se circulă în coloană între Sinaia și Bușteni, pe sensul spre Brașov

Traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe DN 1, între Nistorești și Comarnic nu mai există coloane de mașini, la fel la intrarea în Bușteni dinspre Azuga, dar încă se circulă în coloană între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

În județul Brașov, autovehiculele rulează cu viteză ceva mai redusă pe DN 73, în zona Bran. Din cauza mașinilor parcate pe marginea drumului, sunt mici probleme de trafic și pe DN 1E, la intrarea în Râșnov dinspre Poiana Brașov, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

În județul Harghita, în municipiul Miercurea-Ciuc (cartierul Șumuleu Ciuc), este restricționat accesul autovehiculelor pe câteva străzi, având loc manifestări de amploare prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor romano-catolice.

Din cauza numărului mare de mijloace de transport, se circulă îngreunat pe DN 12A, la ieșirea din Miercurea-Ciuc către localitatea Frumoasa (mai ales pe sensul de mers către Ghimeș-Făget).

Centrul Infotrafic anunță că, duminică, între orele 6,00 — 22,00, pe DN 12A, pe tronsonul Miercurea-Ciuc (județul Harghita) — Comănești (județul Bacău), va fi restricționată circulația autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și îi sfătuiește pe conducătorii celorlalte categorii de autovehicule să aleagă alte rute, deoarece în zona Ghimeș-Făget se va circula cu mare dificultate.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

3 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

4 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…

5 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului