Sebastian Ghiță, despre Codruța Kovesi și scandalul spionilor: Dacă intri în tărâțe, te mănâncă porcii

Sebastian Ghiță, despre Codruța Kovesi și scandalul spionilor: Dacă intri în tărâțe, te mănâncă porcii

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, miercuri, la instanța supremă, unde se judecă un dosar în care el este acuzat de fapte de corupție, că este posibil să fi fost și alte companii angajate să o urmărească pe șefa Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, aceasta trebuind să se obișnuiască "foarte repede cu ideea că, dacă intri în tărâțe, te mănâncă porcii".

"Poate că au mai fost angajate și alte companii. Și doamna Kovesi trebuie să obișnuiască, intrând pe terenul politic și apucându-se de declarații politice și dându-și cu părerea și mergând la televizoare, trebuie să se obișnuiască imediat sau foarte repede cu ideea că, dacă intri în tărâțe, te mănâncă porcii", a spus Sebastian Ghiță, vorbind despre scandalul spionilor Black Cube.

Parlamentarul a mai spus că șeful DNA este acum "în tabăra domnului Iohannis", tabără din care mai face parte și Dacian Cioloș, "pe care vor să-l pună prim-ministru".

Întrebat dacă nu ar trebui să iasă cât mai curând cu probele pe care susține că le are împotriva Codruței Kovesi privind plagiatul în cazul tezei de doctorat, pentru a nu fi decredibilizat demersul său, Sebastian Ghiță a spus că nu are probe împotriva acesteia.

"Eu am vorbit și am probe despre mine. Eu îmi știu acțiunile, îmi cunosc faptele și m-am dus și le-am depus. (...) Eu am depus la Parchetul General declarația domnului profesor Mateuț, din 2012, (...) în care dânsul afirmă că a participat la acea comisie tehnică și că a semnat pentru doamna Kovesi. E adevărat că cineva tot încearcă să scoată pe surse chestiuni denigratoare, dar eu cred că este important pentru procurori să aibă o dovadă că acea comisie tehnică a existat, că din ea au făcut parte niște experți tehnici, niște oameni, și că aceștia public au recunoscut atunci lucrurile. Mi se pare o dovadă solidă și puternică în sprijinul afirmațiilor mele. Eu nu fac ceva împotriva doamnei Kovesi", a mai spus el.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…