Sebastian Lăzăroiu îi bate obrazul Vioricăi Dăncilă: Acum vrei să vorbești cu cei pe care i-ai disprețuit până ieri, pe care i-ai ignorat și umilit?

Sebastian Lăzăroiu îi bate obrazul Vioricăi Dăncilă: Acum vrei să vorbești cu cei pe care i-ai disprețuit până ieri, pe care i-ai ignorat și umilit?

Textul integral publicat de fostul consilier prezidențial pe Facebook:

„Dăncilă se milogește pentru o dezbatere finală. Strategic înțeleg de ce o face, e dreptul ei. În realitatea imediată, nu e Dăncilă care-i cere lui Iohannis o discuție publică în doi, e reprezentanta celor care, puțin câți au rămas, au aprobat masacrarea justiției și distrugerea echilibrelor economice. Cui îi cere? Nu lui Iohannis, ci reprezentantului rămas in turul al doilea (pentru că Barna nu mai e) al celor care au luptat, inclusiv în stradă, pentru oprirea masacrului din justiție și a altor potlogării din guvernarea PSD.

Eu îmi amintesc că, din ianuarie 2017 și până târziu, societatea civilă, opoziția, chiar și președintele, au cerut PSD și Vioricăi Dăncilă, cât a avut putere de decizie, să nu mai guverneze prin OUG, să oprească ghilotina majorității parlamentare și să vină la discuții. A discutat cineva cu protestatarii din Piața Victoriei? I-a băgat cineva în seamă pe magistrații oripilați de ce li se pregătea? Să ni-l amintim pe Iordache cu arătătoarele pe sus. Ăsta a fost răspunsul când erau chemați la dialog. Lipsa de dialog a dus la furie, furia a dus, din fericire, doar la o sancțiune electorală drastică în primăvară, dar se putea termina mai rău.

Dăncilă vrea acum dezbatere, nu cu Iohannis, ci cu cei pe care îi reprezintă Iohannis, fără să fi prezentat încă scuze celor pe care i-a ignorat, i-a umilit, i-a disprețuit, ea și protectorul ei, cel față de care se dă azi victimă. Ea nu poate spune - stați că și eu am fost victima lui Dragnea, că m-a încuiat intr-o debara la Palatul Victoria și nici bugetul nu m-a lăsat să-l fac (cum a și zis, de altfel, în momente de sinceritate). Sau poate spune asta, dar, zău, după ce ai spus asta, mai poți cere votul românilor pentru cea mai importantă funcție în stat?”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…