Secretarul General al NATO îl felicită pe Donald Trump și îl invită la Bruxelles

Secretarul General al NATO îl felicită pe Donald Trump și îl invită la Bruxelles

Secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, l-a felicitat vineri pe președintele Statelor Unite, Donald Trump, cu ocazia învestirii sale, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul NATO.

"Statele Unite au jucat un rol important în NATO de la fondarea organizației la Washington în 1949 și continuă să demonstreze devotament față de securitatea noastră comună", a spus Stoltenberg.

"NATO este cea mai de succes alianță din istoria lumii, iar alianța este la fel de benefică pentru SUA ca și pentru Europa. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu președintele Trump pentru a consolida Alianța, să ne asigurăm că vom continua să răspundem provocărilor în evoluție prin împărțirea mai echitabilă a sarcinilor între aliați", a mai spus Stoltenberg. "Aștept cu nerăbdare vizita președintelui Trump la primul său Summit al NATO de la Bruxelles".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”