Sediul ANCOM, spart de oamenii străzii. Paznicul era băut

Sediul ANCOM, spart de oamenii străzii. Paznicul era băut

Sediul ANCOM a fost spart azi dimineață de mai mulți oameni ai străzii. Polițiștii care au ajuns la fața locului au reținut o femeie asupra căreia au fost găsite trei telefoane mobile.

Patru birouri ANCOM, sparte de persoane fără adăpost Foto Inquam Photos

Potrivit unor surse din anchetă, unul dintre paznicii instituției, cel care ar fi putut preveni jaful, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Alarma s-a dat în jurul orei 07.30. Un apel la 112 anunța că patru birouri din sediul ANCOM au fost sparte. Potrivit polițiștilor care au ajuns la fața locului, se pare că hoții au pătruns în clădire pe un geam după ce au reușit să-i scoată grilajul. „La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în sediul ANCOM din stradă Delea Nouă nr. 2, s a pătruns, prin înlăturarea un grilaj ce nu era asigurat, iar din patru birouri de la etajul 2 al clădirii au fost sustrase mai multe bunuri”, a transmis poliția într-un comunicat.

Sediul ANCOM, spart de oamenii străzii. O femeie, reținută

Unul dintre hoți a fost deja reținut și dus la audieri. Este vorba despre o femeie asupra căreia au fost găsite trei telefoane mobile.

Sediul ANCOM, spart astăzi de oamenii străzii, nu e singura instituție publică aflată în vizorul hoților. La Galați, de exemplu, în acest an au fost călcate și vandalizate de hoți sediile mai multor instituții publice. Este vorba Apă Canal, Consiliul Județean, Casa de Asigurări de Sănătate și Cantina Socială din Tecuci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat