Șefa Guvernului polonez, Beata Szydlo, a fost externată

Șefa Guvernului polonez, Beata Szydlo, a fost externată

Șefa Guvernului polonez, Beata Szydlo, a părăsit vineri spitalul unde a fost internată după ce a suferit leziuni minore într-un accident de mașină produs pe 10 februarie și le-a spus la ieșire reporterilor că va participa la ședința de guvern de săptămâna viitoare, transmite Reuters.

"Acum este vremea pentru câteva zile de odihnă, ne vom revedea la conferința de presă de marți, de după ședința de guvern", a spus Beata Szydlo.

Beata Szydlo a fost implicată vinerea trecută într-un accident rutier la Oswiecim , în sudul Poloniei. Potrivit agenției PAP, care citează poliția locală, mașina de serviciu a premierului, care se deplasa în coloană oficială, a fost lovită de un Fiat de mici dimensiuni la volanul căruia se afla un tânăr în vârsta de 21 de ani.

Anchetatorii au confirmat că vinovat de accident este conducătorul auto, pentru că nu a acordat prioritate coloanei oficiale. Opoziția cere însă demisia ministrului de Interne, pe motiv că serviciul de pază și protecție a dat dovadă de lipsă de profesionalism.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”