Șefa unui magazin a dat cu mașina peste un hoț care tocmai o jefuise VIDEO

Șefa unui magazin a dat cu mașina peste un hoț care tocmai o jefuise VIDEO

O înregistrare video în care un director Dollar General, lanț american de magazine lovește cu mașina un presupus hoț a devenit virală pe rețelele de socializare. Clipul a fost vizualizat până acum de peste 10 milioane de ori, notează Newsweek.

FOTO: Captură Video

Imaginile inițiale provin de la o cameră de supraveghere a unui bloc din apropiere și au fost distribuite pe Twitter de utilizatorul 4Mischief. Acesta l-a lăudat pe managerul magazinului pentru că l-a confruntat pe presupusul hoț.

„Acest șef Dollar General merită o mărire de salariu. Ea s-a săturat de hoți, pleacă în urmărirea unuia, îl dă jos cu mașina și recuperează o parte din marfa din magazin”, se arăta în descrierea clipului.

O altă pagină de Twitter care a distribuit o înregistrare video mai lungă a incidentului a declarat că acesta s-a petrecut în California, pe 11 mai, în jurul orei 11:20. Newsweek nu a putut verifica independent aceste informații.

Înregistrarea o arată pe femeie cum îi taie calea presupusului hoț aflat pe o bicicletă, îl lovește cu mașina și îl pune la pământ pe bărbatul de culoare. Bunurile pe care le avea într-un coșulet se răstoarnă.

Femeia este apoi văzută ieșind din mașină și confruntându-se cu presupusul hoț. Cei doi pot fi auziți înjurându-se unul pe celălalt în timp ce angajata încearcă să pună bunurile în mașina ei.

De asemenea, femeia aruncă bicicleta bărbatului și se ceartă cu el în legătură cu alte presupuse cazuri în care acesta ar fi fost văzut furând din magazin.

Presupusul hoț remarcă faptul că situația „nu este atât de gravă” și că mai multe persoane fură din magazine.

De asemenea, el avertizează că ar putea lua măsuri legale împotriva angajatei pentru că l-a lovit cu mașina ei. Femeia termină de pus o parte din bunuri în mașină și pleacă în timp ce bărbatul adună restul bunurilor.

În ciuda faptului că unii utilizatori de social media au lăudat-o pe femeie pentru acțiunile sale, mulți alții au sugerat că acțiunile sale riscă repercusiuni juridice grave.

Unii utilizatori de social media au remarcat că acțiunile angajatei ar putea echivala cu un atac cu armă mortală. Aceasta este definită ca fiind agresarea unei alte persoane cu o armă mortală sau folosirea forței care este susceptibilă de a produce o vătămare corporală gravă.

În acest context, o „armă mortală” ar putea include, printre altele, o bâtă de baseball, un cuțit, un cuțit, o armă de foc neîncărcată folosită ca o bâtă, un vehicul, o sticlă, un obiect contondent.

O persoană acuzată de acest lucru în California ar putea fi pasibilă de o pedeapsă care include închisoarea între doi și patru ani sau o amendă de până la 10.000 de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu