Șeful Administraţiei Finanţelor Publice Oraviţa prins în FLAGRANT de DNA când lua MITĂ

Șeful Administraţiei Finanţelor Publice Oraviţa prins în FLAGRANT de DNA când lua MITĂ

Şeful Administraţiei Finanţelor Publice Oraviţa, Costa Goian, a fost prins, miercuri după-amiază, în flagrant, la Reşiţa, de către procurorii DNA Timişoara, în timp ce primea mită de la un om de afaceri.

Potrivit unor surse judiciare, şeful Finanţelor Publice din Oraviţa ar fi primit într-un plic suma de 30.000 lei din partea unui om de afaceri suspectat de evaziune fiscală. 

Costa Goian a fost dus, în această după-amiază, pentru audieri la Timişoara.

Investigația anchetatorilor anticorupție a plecat de la informația că Goian Costa vrea să-l ajute pe un om de afaceri să scape de un control în urma căruia s-a constatat o evaziune fiscală de peste un milion de lei.

Goian a promis că va discuta cu colegii săi de la Inspecția Fiscală dacă va primi suma solicitată pentru serviciile sale. Miercuri a venit la Reșița pentru a primi bani și a merge să discute cu cei care erau în control. După ce a primit plicul cu bani, șeful Finanțelor Publice din Oravița a fost ridicat de cei de la DNA, scrie Pressalert.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro