„Sentinţa va fi mult diminuată”/Simona Halep începe să spere?

„Sentinţa va fi mult diminuată”/Simona Halep începe să spere?

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a oferit o declarație extrem de optimistă, care îi dă speranțe Simonei Halep.

„Crezul meu este că sentinţa va fi mult diminuată. Am stat de vorbă cu ea când au început problemele. Ea mi-a spus cu mâna pe inimă că nu a făcut nimic împotriva legii. Din câte ştiu, probele de sânge tot timpul au ieşit perfecte.

Sigur că am fost mulţi cei care ne-am dat cu părerea, dar până nu avem hotărârea definitivă de la TAS, mai bine să nu ne pronuţăm. Dar am încredere în caracterul Simonei”, a spus Cosac.

”Cu siguranţă se va ajunge acolo. Este o imagine câştigată în ani de muncă, în ani de sacrificii. Eu, dacă aş fi fost în locul ei, aș fi făcut la fel, aș fi dat în judecată firma”, a mai afirmat Cosac, potrivit Orange Sport.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?