Sevil Shhaideh, AUDIATĂ la DNA ca suspect!

Sevil Shhaideh, AUDIATĂ la DNA ca suspect!

Sevil Shhaideh, vicepremier în Guvernul Tudose, ministru al Dezvoltării, este audiată ca suspect la sediul DNA. Ea este însoțită de avocată.

În această dimineață au fost făcute mai multe audieri în Dosarul Belina/Dragnea. Reporterul Digi vorbește despre extinderea și disjungerea cercetărilor în dosar.

Sevil Shhaideh a venit la sediul DNA insotita de avocat. Ea a fost nevoita sa stea la coada la sosirea la DNA, pentru a prezenta documentele necesare pentru accesul in sediul institutiei.

Sevil Shhaideh este vicepremier si ministru al Dezvoltarii in guvernul Tudose. A fost ministru al Dezvoltarii si in guvernul Grindeanu, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat sa accepte desemnarea sa ca premier in urma propunerii facute de coalitia PSD-ALDE.

Sevil Shhaideh a fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii in guvernul Ponta, in perioada 2012 - 2015. Anterior a lucrat la Consiliul Judetean Constanta ca director general al Directiei de Proiecte (2007 - 2012).

Sevil Shhaideh este considerata drept unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea. Ea gestioneaza un buget urias la Ministerul Dezvoltarii, buget destinat proiectelor de dezvoltare locala.

Articol in curs de editare.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina