Sexul matinal. De ce este cel mai bun „exercițiu” înainte de a pleca la muncă

Sexul matinal. De ce este cel mai bun „exercițiu” înainte de a pleca la muncă

Sexul de dimineaţă, înainte de a pleca la serviciu, este benefic pentru sănătate, îți dă o stare de bine, te ajută să ai un tonus mai bun la muncă și un randament sporit pe parcursul zilei.

FOTO Shutterstock

În primul rând, o partida de amor în zori te ajută să-ți începi ziua cu zâmbetul pe buze, o alternativă cum nu se poate mai bună la diminețile morocănoase.

Un exercițiu fizic solicitant

Endorfinele eliberate în timpul sexului vor avea ca efect o stare ulterioară de bună dispoziție, dar beneficiile nu se opresc la starea de spirit.

Sexul făcut dimineața are efecte foarte bune asupra funcţionării organismului nostru, în special datorită solicitării fizice. Dincolo de conexiunea pe care o realizezi cu partenerul, utilă relației, poți privi experiența erotică matinală ca pe un exercițiu fizic. Iar mișcarea este cum nu se poate mai bună la începutul zilei.

Potrivit independent.co.uk, mulți oameni de succes fac din sex cu partenerii lor un ritual de dimineață.

Nivelul de testosteron este mai ridicat dimineața, ceea ce face ca lucrurile să se întâmple de la sine. În plus, comparativ cu seara, dimineața ești mult mai odihnit.

Sexul matinal, benefic pentru imunitate

În loc să irosești primele minute ale zilei pe reţelele sociale, te poți bucura de apropierea fizică cu partenerul, efectuând totodată și antrenamentul fizic matinal.

Poți face din acest exercițiu unul pe care să-l repeți de câte ori ai ocazia atunci când te trezești. Și ia în calcul că într-o jumătate de oră de sex corpul tău arde 144 de calorii !

Contactele sexuale regulate stimulează sistemul imunitar prin creşterea nivelului imunoglobinei A, spune sexologul Dr. Jess pentru Yourtango.com.

Există studii care demonstrează că persoanele care fac sex regulat, de cel puţin două ori pe săptămână, au o rezistență mai bună la răceli şi gripă, dar și la alte boli, iar persoanele care fac dragoste de cel puţin trei ori pe săptămână arată mai tinere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență