Shakira l-a înlocuit pe Gerard Pique cu un superstar mondial. Cu cine a fost surprinsă sărutându-se

Shakira l-a înlocuit pe Gerard Pique cu un superstar mondial. Cu cine a fost surprinsă sărutându-se

Shakira (46 de ani) și Gerard Pique (36 de ani) s-au despărțit în urmă cu un an, la începutul lunii iunie 2022, după ce fotbalistul a lăsat-o pe cântăreața columbiană pentru mai tânăra Clara Chia Marti. Artista a fost asaltată de mai multe vedete, printre care și Tom Cruise, dar s-a oprit la un alt star, din sport, Lewis Hamilton.

Shakira iubește din nou, tot un star al sportului. Foto Instagram

În ultimele luni au apărut informații cu privire la relația pe care Shakira ar avea-o cu pilotul de Formula 1, cu 8 ani mai mic decât ea. Cei doi au petrecut mult timp împreună și au și fost fotografiați pe un iaht, după Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Acum, jurnaliștii de la Marca scriu că nu mai există niciun dubiu: Shakira și Lewis Hamilton sunt într-o relație: "Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiune și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați.

Shakira, pe yacht, alături de Lewis Hamilton. Foto Twitter

Shakira, pe yacht, alături de Lewis Hamilton. Foto Twitter

Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo. Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene", scriu jurnaliștii de la Marca

Britanicul, de 7 ori campion mondial în Formula 1, are o avere de 285 milioane de dolari, fiind al patrulea cel mai bogat pilot din istorie, după Eddie Jordan și Michael Schumacher (câte 600 milioane $) și Dale Earnhardt Jr. (300 milioane $).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”