Shakira pare să își fi întâlnit, din nou, iubirea. Cine este bărbatul alături de care a plecat în vacanță

Shakira pare să își fi întâlnit, din nou, iubirea. Cine este bărbatul alături de care a plecat în vacanță

Shakira pare să-și fi găsit o nouă iubire în brațele unui tânăr cântăreț cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi artiști se cunosc de mai mult timp și au devenit prieteni încă de anul trecut, când au colaborat la piesa „Te Felicito”. Hit-ul a fost, la vremea respectivă, o melodie de răzbunare față de fostul său partener, Gerard Pique.

Shakira, posibil într-o nouă relație FOTO Shutterstock

Bărbatul alături de care artista columbiană , în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă este nimeni altul decât Rauw Alejandro. Cei doi au mers împreună într-o vacanță în Puerto Rico.

Bărbatul, recent despărțit de logodnica sa

Rauw Alejandro, care s-a despărțit recent de logodnica sa după o relație de trei ani, a fost surprins alături de Shakira în timp ce se relaxau într-un râu, în compania celor doi copii ai cântăreței. Aceste imagini au stârnit curiozitatea fanilor, care speculează acum faptul că ei ar forma un cuplu.

După divorțul de fotbalistul Gerard Pique, cu care a avut o relație de 11 ani, Shakira a fost surprinsă alături de diferite celebrități, în presa străină apărând constant zvonuri că ea ar avea o nouă relație. Astfel de știri s-au întețit în ultima perioadă, cântăreața fiind asociată de nume sonore, precum Tom Cruise sau pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

Pe 12 iulie, Shakira a fost văzută într-un restaurant cu starul echipei Miami Heat, jucătorul de baschet, Jimmy Butler. Într-un final, este posibil ca Rauw Alejandro să fi reușit să îi fure inima.

Shakira şi Gerard Piqué , în vârstă de 36 de ani, şi-au anunţat despărţirea după mai bine de un deceniu de viaţă comună în iunie 2022. În noiembrie, cei doi au dezvăluit că au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor: Milan şi Sasha.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat