Sibiu: Protestatarii din faţa PSD neagă că ar fi blocat uşa sediului partidului cu scobitori băgate în broască

Preşedintele Fundaţiei Comunitare Sibiu, Ciprian Ciocan, cel care a iniţiat protestul mut din faţa sediului PSD, neagă că vreun participant la flashmob ar fi blocat uşa partidului cu scobitori băgate în broască.

De asemenea, protestatarii neagă că ar fi furat steagul de pe faţada sediului PSD.

"A fost evident pentru toţi cei 500 de oameni care au stat în faţa sediului PSD, din 11 decembrie, că protestul nostru a fost un simbol al decenţei. (...) Toate mesajele pe care le-am transmis de la început au fost împotriva violenţei de orice tip şi verbal şi de alt tip. Cu siguranţă, nimeni din grupul nostru nu s-ar deda la ultraje sau alte acţiuni de genul acesta", a precizat, joi, Ciprian Ciocan.

Aproape o sută de protestatari au participat şi joi, timp de 15 minute, la protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu, împotriva modificărilor aduse legilor Justiţiei.

Secretarul general al PSD Sibiu, consilierul judeţean Pavel Bichicean, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că o persoană neidentificată, dar care bănuieşte că ar face parte din grupul protestarilor "văvedemSibiu", ar fi blocat uşa partidului cu scobitori şi ar fi furat, sâmbătă seara, steagul de pe faţada sediului. PSD a depus o plângere la Poliţia Locală, prin care reclamă că o social-democrată ar fi fost ameninţată şi jignită de către un protestatar. AGERPRES/(A - autor: Isabela Paulescu, editor: Oana Popescu, editor online: Anda Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar