Silviu Prigoană încasează o pensie din care își poate cumpăra lunar câte o mașină în fiecare lună

Silviu Prigoană încasează o pensie din care își poate cumpăra lunar câte o mașină în fiecare lună

Silviu Prigoană, unul dintre pensionarii de lux ai României, câștigă lunar o pensie colosală. Pentru că, timp de mai bine de 20 de ani, fostul om de afaceri a cotizat la stat sume uriașe, acum încasează o pensie din care trăiește boierește. Nu de alta, dar vorbim despre o sumă de peste zece mii de euro, scrie ziarul Click.

Silviu Prigoană, unul dintre pensionarii de lux ai României

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!“, a declarat omul de afaceri, în podcastul lui Viorel Grigoroiu .

„Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar”, a precizat Silviu Prigoană.

Așa cum nu a procedat Irinel Columbeanu, de exemplu care milionar în tinerețe a ajuns acum să nu mai aibă nici după ce bea apă.

Silviu Prigoană, mesaj pentru Irinel Columbeanu: „În viață trebuie să fii prevăzător”

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător”, a mai punctat Prigoană. „Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”, a mai spus omul de afaceri.

Milionarul Silviu Prigoană s-a născut în decembrie 1963, la Cluj. Acesta a fost acționar principal la Rosal Grup și fondator al mai multor posturi de televiziune. Însă ambițiile sale au fost mult mai mari de atât căci Prigoană a cochetat și cu politica. Omul de afaceri a fost deputat de București, din partea PDL, în legislatura 2008-2012.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...