Simona Halep, declarații de o bună-cuviință rară. Vă dați seama că n-a avut curaj s-o deranjeze pe Serena când a născut?

Simona Halep, declarații de o bună-cuviință rară. Vă dați seama că n-a avut curaj s-o deranjeze pe Serena când a născut?

Simona Halep, declarații de o bună-cuviință rară. Vă dați seama că n-a avut curaj s-o deranjeze pe Serena când a născut? Simona Halep s-a intors in tara luni, in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul "Henri Coanda".

Despre mesajul primit de la Serena Williams

"Am vazut ca mai multe tenismene mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams. Mi-a scris pe Instagram si chiar m-a surprins si m-a bucurat foarte mult ca s-a gandit la mine. Eu nu am avut curajul sa o felicit atunci cand a nascut, asa ca am facut-o acum si pot sa spun ca nu este doar cea mai buna jucatoare din lume, este si un om deosebit." - Simona Halep.

Despre locul 1 in ierarhia WTA

"Este o onoarea sa fiu azi aici. Sunt emotionata. Va multumesc pentru primirea calduroasa. Vreau sa multumesc familiei, oamenilor cu care am lucrat si celor care ma sustin. Visul meu a devenit realitate. De acum inainte va fi si mai greu" - Simona Halep.

Despre visul de a fi prima in lume

"Dupa ce am castigat acel meci cu Ostapenko si am tinut in brate numarul unu am realizat ca sunt numarul 1. Nu a fost deloc usor, presiunea a fost mereu si am resimtit-o foarte tare. Mi-am dorit de fiecare data cand am jucat sa devin numarul unu, prima data a fost la Roland Garros, dar nu s-a intamplat. Nu am renuntat, am crezut ca se poate intampla si am muncit mai mult pentru ca acest vis sa devina realitate. Cred ca va fi din ce in ce mai greu. Cred ca vor fi momente mai grele, dar aceasta zi ma va ajuta sa ajung si mai sus" - Simona Halep.

Cui ii multumeste

"Ii multumesc lui Darren (n.r. Cahill, antrenorul ei), care a crezut mereu in mine, ca pot ajunge lider mondial. Ii multumesc domnului Tiriac, care a facut multe pentru mine, si doamnei Ruzici, care a facut multe pentru mine. Ii multumesc si lui Andrei Pavel. Inca mai am manseta lui, din 2008, de la Roland Garros. Era idolul meu" - Simona Halep.

Pe cine are drept model

"Sunt doua sporturi diferite, fotbalul ramane pe primul loc in Romania, dar ma bucur ca se vorbeste atat de frumos, pentru mine e un vis devenit realitate si inseamna enorm pentru mine. Gheorghe Hagi a fost modelul meu mereu, in viata si in sport" - Simona Halep.

Despre sacrificiile facute

"Chiar vorbeam cu mama mea, ca am facut multe sacrifici. Sambata am uitat de tot. Nu pot spune ca am avut o viata grea. Am avut momentele dificile, dar implinirea profesionala, succesul cand apare, schimba tot" - Simona Halep.

Despre ce urmeaza

"Vreau sa castig un turneu de Grand Slam si sa ma mentin cat mai mult pe locul 1. Ma voi odihni doua zile, iar dupa aceea voi reveni pe teren si la Singapore (n.r. la Turneul Campioanelor)" - Simona Halep, pe Aeroportul Otopeni.

Dupa ce a invins-o pe Jelena Ostapenko in semifinalele de la Beijing (turneu Premier Mandatory), Simona Halep a devenit noul lider al ierarhiei feminine, detronand-o pe Garbine Muguruza, din Spania.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...