„Singur Acasă 2”, urmărit sâmbătă seară de 2,5 milioane de români

„Singur Acasă 2”, urmărit sâmbătă seară de 2,5 milioane de români

Filmul „Singur Acasă 2/ Home Alone 2: Lost in New York”, cu Macaulay Culkin, Joe Pesci şi Daniel Stern, a fost urmărit, sâmbătă seară, la Pro TV, de 2,5 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat citat de  News.ro .

Postul de televiziune a început săptămâna trecută să difuzeze franciza, iar primul film a fost urmărit de 2,2 milioane de telespectatori.

Cea de-a doua parte a seriei „Singur Acasă”, difuzată sâmbătă, a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a înregistrat 13 puncte de rating şi 36,4% share, cifre de aproximativ trei ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund, care a obţinut 4,5 puncte de rating şi 12,5% share.

Mai mult de 2,5 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit aventurile lui Kevin, iar în minutul de maximă audienţă, de la 22:01, aproximativ 3.1 milioane de români.

„Pierdut în New York” este continuarea poveştilor de Crăciun din familia McCallister, care reuşesc de această dată să ajungă în oraşe diferite de sărbători: toate rudele merg la Miami, în timp ce Kevin ajunge singur în New York. Bandiţii revin, în scenă apar şi angajaţii hotelului la care copilul se cazează, iar ingeniozitatea lui rămâne la cote înalte.

Sâmbăta viitoare, de la 20:00, Pro TV va difuza cea de-a treia parte a filmului „Singur Acasă”, cel în care Alex Pruitt foloseşte toate resursele din casă pentru a le veni de hac tâlharilor care încercau să pună mâna pe maşinuţa lui care ascundea un secret.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!