Situație DRAMATICĂ în PNL! PSD, alături de Blaga, Gorghiu, Falcă și Bolojan pentru a-i fura partidul lui Iohannis

Situație DRAMATICĂ în PNL! PSD, alături de Blaga, Gorghiu, Falcă și Bolojan pentru a-i fura partidul lui Iohannis

Anunțul venit marți seară, că Predoiu s-a retras din cursa pentru președinția PNL, ascunde în spatele său situația dramatică în care se află partidul din partea căruia a candidat președintele Iohannis. Realmente există pericolul ca PSD să-l lase, la apropiatele alegeri pentru șefia PNL, fără nicio forță politică pe care să se bazeze. În cursul zilei de marți Predoiu a fost pur și simplu sechestrat de grupul format din Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Mircea Hava. Peste trei ore. Timp în care au încercat să-l convingă să treacă de partea lor. Spunându-i, la fiecare două fraze, că au alături, în teritoriu, tot aparatul PSD pus la dispoziție de Dragnea pentru a-l face pe Orban președintele PNL.

Predoiu n-a acceptat. A preferat să se retragă, speriat de ce i-au auzit urechile. Dar și de perspectiva ca puținele voturi pe care le-ar fi obținut ar fi putut duce la înfrângerea taberei pro-Iohannis. 

Da, Blaga a ajuns să-l înjure pe președintele Iohannis ca la ușa cortului. Spunând tuturor că din cauza lui este cercetat. Și că nici Băsescu n-a avut tupeu să-i facă ce i-a făcut Iohannis. Iar alături de el sunt tocmai primarii care au trântit alegerile, în marile orașe din Ardeal, la parlamentarele din decembrie. Adică Falcă de la Arad, Hava de la Alba-Iulia, Bolojan de la Oradea. Interesant, nu?

Dar și Alina Gorghiu. Cea care a făcut jocurile PSD în București, la locale. Și care, în timp ce în Comisia Juridică se vota grațierea corupților, era la o cafea cu Adriana Săftoiu și Ilie Bolojan, primarul din Oradea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”