Șmecherul cu Mercedes, cercetat în libertate sub control judiciar. Ce a declarat avocatul care îl apără

Șmecherul cu Mercedes, cercetat în libertate sub control judiciar. Ce a declarat avocatul care îl apără

Michelle Antonio Șerban, bucureșteanul care a fugit cu mașina după ce fusese oprit de polițiști și a refuzat să coopereze, reținut joi dimineață, va fi cercetat în libertate, sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Michelle Antonio Șerban (dreapta) a fost lăsat în libertate Foto Inquam Photos / George Calin

Decizia eliberării și cercetării sub control judiciar, pentru 60 de zile, a fost luată de Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 4 care nu consideră că bărbatul este un pericol public sau fapta nu este una foarte gravă.

Bărbatul în vârstă de 26 din București, Michelle Antonio Șerban, care a fugit miercuri seară, cu Mercedesul, de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, riscă și un dosar penal și pentru ultraj, după ce a postat pe Instagram amenințări la adresa oamenilor legii.

Ce a spus avocatul lui Michelle Antonio Șerban

Avocatul bucureșteanului a declarat că acesta avea „o discuție aprinsă prin bluetooth cu altă persoană” și acesta ar fi motivul pentru care autorul înregistrării viralizate pe internet a crezut că șoferul era sub influența drogurilor.

„Nu se face expertiză psihologică pentru că rezultatul drugtest-ului a fost 0, al testului de alcool a fost 0, motiv pentru care nu se impunea o astfel de expertiză”, a precizat avocatul.

„Cu siguranță, pe viitor nu va mai avea o astfel de conduită nepotrivită. Nu a suferit de depresie, este un tânăr care are problemele lui. Nu trebuiau să fie manifestate așa”, a mai declarat apărătorul bărbatului.

Avocatul a pus că bucureșteanul și-a justificat reacțiile prin faptul că s-ar fi ca jandarmii să nu-l scoată pe geam și să-l încătușeze, așa că a fugit. Legat de mesajele sfidătoare adresate poliției pe Instagram, avocatul a spus că acestea ar fi fost date „în glumă” unor prieteni și ar fi fost vizibile pentru toți utilizatorii pe Instagram din cauza unei greșeli. „De aceea s-a creat această psihoză. Dar este un tânăr care în viitor nu va mai avea o astfel de conduită”, a spus avocatul.

Șoferul a umilit miercuri seară polițiștii și jandarmii

Incidentul s-a petrecut, miercuri seară, în zona Tineretului, din Sectorul 4 al Capitalei, când bărbatul, care părea sub influența substanțelor interzise a refuzat la somația unui polițist să coboare din mașină. Și în ciuda faptului că alți patru jandarmi au încercat să îl convingă, lovind cu pumnii în geamul mașinii, șoferul a lovit două mașini și a demarat în trombă, printre pietonii care traversau strada.

La scurt timp, autoturismul acestuia a fost găsit abandonat pe o stradă din Sectorul 4.

Interlopul, care conform unor surse ar fi un apropiat al clanului Ștoacă, a fost ridicat joi dimineață în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei, când ieșea din locuința bunicii sale. Polițiștii aveau indicii că se afla acolo și îl așteptau. L-au încătușat și l-au dus la Secția 19. El a fost testat cu alcooltest și drug test, dar ambele rezultatele au fost negative.

Ulterior s-a descoperit că bărbatul a postat pe rețelele sociale mai multe mesaje de amenințare la adresa poliției.

Bărbatul s-a filmat într-o cadă și le spune polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”. Într-un alt video, el face amenințări: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă sa dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.

Conform unor surse, Mercedesul condus și, mai apoi, abandonat de Michelle Antonio Șerban, ar fi înmatriculat pe numele Roxanei Ghiță, cunoscută și sub numele de scenă „Roxy Manelista”, și nu ar avea RCA valabil.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...