ȘOC! Dragnea o să facă spume de nervi! Rareș Bogdan, la vârful topului realizatorilor de talk-show în sondajul lui Pieleanu!

ȘOC! Dragnea o să facă spume de nervi! Rareș Bogdan, la vârful topului realizatorilor de talk-show în sondajul lui Pieleanu!

ȘOC! Dragnea o să facă spume de nervi! Rareș Bogdan, la vârful topului realizatorilor de talk-show în sondajul lui Pieleanu! Rareș Bogda, realizatorul Jocuri de Putere de la Realitatea TV a fost plasat pe locul trei, la mică distanță de Gâdea și Mircea Badea în sondajul realizat de prietenul lui Dragnea, Marius Pieleanu, patronul Avangarde. Ceea ce ar putea da de înțeles că situația, în realitate, ar putea sta invers...

Un sondaj realizat de Avangarde analizează piața de televiziune din România și ne arată care sunt vedetele preferate de români, atât din zona posturilor generaliste, cât și din zona posturilor de știri.

Piața de diverstisment este dominată de Pro TV și Antena 3. Conform sondajului, cel mai îndrăgit prezentator al unui show de divertisment este Dan Negru (19%), urmat de Cătălin Măruță (18%) și Pavel Bartoș (16%). În top îi mai regăsim pe Răzvan&Dani, Monica Bârlădeanu, Adela, Smiley sau Horia Brenciu.

În ceea ce privește topul prezentatorilor de știri, clasamentul este dominat autoritar de Andreea Esca (47%), urmată de Andreea Berecleanu (20)%) și Cristian Sabah (11%).

În zona talk-show-urilor politice, românii îl preferă pe Mihai Gâdea (22%), urmat de Mircea Badea (20%) și Rareș Bogdan (17%). În top îi mai regăsim pe Adrian Ursu, Cosmin Prelipceanu, Radu Tudor, Sandra Stoicescu, Oana Stancu și Victor Ciutacu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu