ȘOC în PSD! Partidul îi scapă din buzunar lui Dragnea în curtea lui Ponta! Încă doi parlamentari au plecat!

ȘOC în PSD! Partidul îi scapă din buzunar lui Dragnea în curtea lui Ponta! Încă doi parlamentari au plecat!

Șoc în PSD! Partidul îi scapă din buzunar lui Dragnea în curtea lui Ponta! Încă doi parlamentari au plecat! Fostul ministru al Turismului din Guvernul Tudose, Mircea-Titus Dobre, a anunţat trecerea la Pro România, alături de Gabriela Podaşcă, fost secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, fost şef al biroului de presă al PSD.

Mircea-Titus Dobre a fost unul dintre miniştrii care au rămas alături de Mihai Tudose până în clipa demisiei acestuia.

 Gabriela Podaşcă a intrat practic în politică prin intermediul lui Victor Ponta, fiind consilierul acestuia în perioada 2008-2012. După ce a fost aleasă pe lista USL în 2012, în 2016 nu a mai prins loc de deputat. A ajuns totuşi în Parlament în urma demisiei unor colegi.

Marţi, deputata de Brăila Marilena Meiroşu şi-a dat demisia din PSD şi a semnat adeziunea la Pro România. Anterior, la Pro România au trecut deputatul PSD Cătălin Nechifor.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu