ȘOC în ședința PNL! Rareș Bogdan i-a lăsat mască pe liberali cu un discurs extrem de dur! „Nu am intrat în partid să fiu bătaia voastră de joc și nici să vă văd cum dormiți.”

ȘOC în ședința PNL! Rareș Bogdan i-a lăsat mască pe liberali cu un discurs extrem de dur! „Nu am intrat în partid să fiu bătaia voastră de joc și nici să vă văd cum dormiți.”

ȘOC în ședința PNL! Rareș Bogdan i-a lăsat mască pe liberali cu un discurs extrem de dur! „Nu am intrat în partid să fiu bătaia voastră de joc și nici să vă văd cum dormiți.” Şedinţă cu scântei, marţi, în Biroul Executiv (BEx) al PNL. Rareş Bogdan, „Number one” de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare, i-a scuturat bine pe colegi, în şedinţa care a avut loc la grupul parlamentar al PNL din Palatul Parlamentului, la care au participat peste 50 de lideri ai partidului, au povestit surse apropiate discuţiilor. dezvăluie  Observi.ro .

Rareș Bogdan i-a lăsat mască pe liberali cu un discurs extrem de dur. „Nu înțelegeți încă faptul că voi puteți fi partidul care să câștige alegerile!?! Jumătate dintre voi vă comportați ca membrii unui partid balama, 30% nu vreți să deranjați pe nimeni și nu vreți să fiți deranjați, iar 20% abia dacă ați intrat în campanie și înțelegeți miza acestor alegeri”, le-ar fi spus Rareș Bogdan celor din BEx.

Iar „Number one” nu s-a oprit aici: „Nu am intrat în partid să fiu bătaia voastră de joc și nici să vă văd cum dormiți. Sau înțelegeți că putem câștiga alegerile și luptăm cu toate forțele, sau vă dați deoparte! Eu am intrat să câștig și nu pot să vă las să mă încălecați”.

Surse din partid mai susțin că Rareș Bogdan le-ar fi transmis colegilor că nu îi este frică de PSD, „care e în disoluție și va avea o listă slabă” şi că nu se teme deloc de USR-PLUS, „care nu are organizațile noastre, activul nostru și mesajul nostru românesc”.

„Sunt speriat exclusiv de voi și de incapacitatea voastră să pricepeți odată că nu e loc de răfuieli nici cu Ludovic, nici cu Klaus Iohannis sau cu mine și că alegerile astea chiar le puteți câștiga. La București, Iași, Prahova, Timiș cred că ar trebui să consțientizați toți că se poate face mai mult și să lăsați supărările deoparte”, ar fi afirmat candidatul PNL la Parlamentul European.

„Treziți-vă odată și hai să pornim treaba. Sper să fie ultima dată când mă mai îndoiesc că ați priceput cu toții că sunteți la conducerea unui partid care va guverna România, va câștiga peste 50% din primăriile acestei țări și va da pentru a cincea oară președintele țării. Hai să facem un pas în spate și o să vedem că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. La luptă și terminați cu văicărelile și noncombatul!”, ar fi „tunat” Rareş Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria