ŞOCANT. O tânără de 26 de ani a fost răpită de cinci bărbaţi. Unul dintre ei a vrut să o ia de soţie

ŞOCANT. O tânără de 26 de ani a fost răpită de cinci bărbaţi. Unul dintre ei a vrut să o ia de soţie

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, răpirea fetei a fost anunţată de un martor care a văzut cum tânăra a fost luată cu forţa de pe stradă. / FOTO: fantasiafestival.com

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, răpirea fetei a fost anunţată de un martor care a văzut cum tânăra a fost luată cu forţa de pe stradă de mai mulţi bărbaţi şi a fost apoi urcată într-o maşină care a demarat în trombă.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 08.00, în faţa unei şcoli de pe strada B.P. Haşdeu, din municipiul Constanţa.
Au fost formate mai multe filtre în zonă, iar câteva zeci de minute mai târziu o patrulă mixtă, formată din poliţişti şi jandarmi, a oprit în trafic pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieşire din Constanţa spre localitatea Valu lui Traian, un autoturism BMW suspect, în care se aflau cinci bărbaţi şi o femeie.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cei cinci bărbaţi sunt chiar persoanele date în urmărire, iar femeia este cea dispărută. Aceasta, în vârstă de 26 de ani, era în stare de şoc.

Cei cinci bărbaţi au fost duşi la Poliţia Municipiului Constanţa pentru continuarea anchetei, fiind cercetaţi pentru lipsire de libertate. Surse din rândul anchetatorilor spun că cei cinci bărbaţi sunt romi şi că au răpit-o pe tânără, de aceeaşi etnie, cu intenţia de a o căsători cu unul dintre ei.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?