Şofer arestat pentru 30 de zile după ce a accidentat un bărbat; avea 4 dosare penale pentru că a condus cu permisul suspendat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani care a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni şi avea în lucru 4 dosare penale pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice.

Un bărbat de 64 de ani, în timp ce traversa strada Calea Vitan către bd. Energeticienilor pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, la culoarea verde a semaforului electric pietonal, a fost surprins şi accidentat pe 24 septembrie, în jurul orei 6.20, de conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şos. Mihai Bravu dinspre str. Dristorului către Piaţa Sudului şi care avea permisul auto suspendat, informează Brigada Rutieră.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autovehiculului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Potrivit Brigăzii rutiere, în numai 10 minute de la producerea accidentului, poliţişti din cadrul Secţiei 26 au reuşit oprirea în trafic a autoturismului marca Mercedes, dat in urmărire, la volanul căruia se afla un bărbat in vârsta de 32 de ani.

Conducătorul autoturismului a fost verificat în baza de date, iar cu acesta ocazie s-a constatat ca avea dreptul de a conduce suspendat. Tot din verificări s-a stabilit că mai avea în lucru 4 dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat. În baza probatoriului administrat, în data de 25 septembrie, Judecătoria Sectorului 3 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut