Şoferul care a lovit intenţionat un tânăr pe trecerea de pietoni, cercetat sub control judiciar

Şoferul care a lovit intenţionat un tânăr pe trecerea de pietoni, cercetat sub control judiciar

Şoferul care a lovit intenţionat cu maşina un tânăr pe o trecere de pietoni este cercetat de procurorii Parchetului Capitalei sub control judiciar, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice.

"Din probele administrate până în prezent a rezultat că, la data de 02.05.2018, în jurul orei 13,15, în prezenţa mai multor participanţi la trafic, în timp ce se deplasa în Bucureşti, pe str. Principatele Unite, sectorul 4, inculpatul L.D.M., conducător al unui autoturism tip SUV, a oprit la o distanţă de aproximativ o jumătate de metru de trecerea de pietoni, după care a pornit de pe loc şi a împins-o pe carosabil pe persoana vătămată, care era angajată regulamentar în traversare, oprind apoi autoturismul pe trecerea de pietoni. În continuare, inculpatul a demarat din nou, deplasându-se către persoana vătămată, pe care a acroşat-o pe o distanţă de aproximativ 8 metri, în intersecţie. Persoana vătămată a fost nevoită să se sprijine cu ambele mâini de capota-motor şi să atingă carosabilul cu picioarele pentru a-şi păstra echilibrul", se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Şoferul a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, el având interdicţia de a conduce un vehicul pentru care posedă permis de conducere categoria B.

Potrivit relatărilor unor martori, incidentul ar fi pornit după ce şoferul i-a adresat unui tânăr cuvinte injurioase, fiind nemulţumit că traversa prea încet strada. Tânărul s-a oprit în faţa maşinii şi i-a explicat şoferului că se află pe trecerea de pietoni.

Şoferul a accelerat şi l-a împins pe tânăr cu maşina câţiva metri, incidentul fiind filmat de un alt participant la trafic. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…