Sondaj EXPLOZIV! PSD se PRĂBUȘEȘTE de la lună la lună! Și ia și PNL de mână!

Sondaj EXPLOZIV! PSD se PRĂBUȘEȘTE de la lună la lună! Și ia și PNL de mână!

 USR prezintă datele unui sondaj de opinie pe luna octombrie realizat de IMAS la comanda Uniunii, după ce ziarul Adevărul a prezentat o serie de date despre care partidul condus de Dan Barna susține într-un comunicat că ”există diferențe semnificative între datele prezentate și cele obținute în cercetarea comandată”.

Din cifrele prezentate de USR rezultă că PSD n-a crescut cu patru procente, așa cum apăruse pe surse, la mijlocul săptămânii, în anumite publicații afiliate Propagandei PSD, ci chiar a scăzut față de luna septembrie. USR a crescut, dar nu cu cinci, ci cu patru procente, iar PNL pierde cinci procente în raport cu precedentul sondaj.

USR prezintă datele cu privire la intenția de vot în luna octombrie 2018:

PSD – 27,6%
PNL – 21,9%
USR – 13,1%
MRI – 9,6%
ALDE – 10,6%
PMP – 4,1%
UDMR – 4,7%
PNTCD – 1,2%
PRU – 0,3%
PRM – 1,6%
Alt partid – 5,3%

Cifrele pe luna septembrie publicate în exclusivitate de Adevărul:

PSD – 28,1%
PNL – 27,1%
USR – 9,5%
ALDE – 11,4%
MRI – 10,1%
UDMR – 5,6%

Potrivit comunicatului, ”USR crește în sondaje, dar și ca partid cu noi membri și filiale. În prezent, USR are peste 6100 de membri activi și 200 de filiale. În doar două luni de zile, partidul a crescut cu 1100 de membri, iar cea mai mare filială este Diaspora, cu peste 500 de colegi. Le mulțumim celor care au ales să vină alături de noi pentru a schimba vechea și corupta clasă politică, dar și susținătorilor care donează pentru USR sau se implică ca voluntari în proiectele noastre.”

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...